WIE BEN IK?

WIE BEN IK?

Mijn naam is Elien Van den Broeck. Ik ben geboeid en gepassioneerd door gezonde voeding en alles wat hierbij komt kijken. Toen ik op het einde van het middelbaar moest beslissen wat ik graag verder wilde studeren, was de keuze snel gemaakt. Ik ging voor de richting Voedings- en Dieetkunde aan de Thomas More Hogeschool te Geel en 3 jaar later studeerde ik af als gediplomeerde diëtiste. Ik ben erkend door het RIZIV en lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten (VBVD)

Als diëtist(e) is het zeer belangrijk om up-to-date te blijven. Ik volg dan ook regelmatig bijscholingen en vormingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen de voedingswetenschap.

Ik kijk er alvast enorm naar uit om jou te begeleiden bij het behalen van jouw gezondheidsdoelen! 

"If you believe in yourself, anything is possible"


"There is no failure, you either win or learn"


"Small steps are better than no steps"